2CELLOS с кавър на класиката на Bon Jovi "Living' on a Prayer"

2CELLOS с кавър на класиката на Bon Jovi
6 Април 2021

2CELLOS се завръщат, за да отпразнуват 10-тата си годишнина, с невероятен кавър на класиката на Bon Jovi - "Living' on a Prayer"!

"Песента има мистично интро, което звучи страхотно на чело", споделят хърватите Luka Šulić и Hauser. "Останалата част от нея бе трудна за пресъздаване, но ще се получи доста добре по време на живите ни концерти някой ден, особено изпълнена към края на сета. Знаем, че всички ще пеят заедно с нас."

Ето какво са сътворили 2CELLOS:

Снимка: https://www.facebook.com/2cellos

Еклектичната международна сензация 2CELLOS изгрява през 2011 г. с кавър на чело на хита "Smooth Criminal" на Michael Jackson, който им донася милиони гледания в YouTube. Оттогава дуото гради световноизвестното си име, благодарение на електрическия си и динамичен музикален заряд. Luka и Hauser имат над 1,3 милиарда гледания на видеата си в YouTube, 5,5 милиона абоната, 1 милиард стрийма в дигиталните платформи и повече от 1 милион продадени билети за концерти. Luka Šulić и Hauser са изпълнявали на живо с едни от най-великите имена в музиката - Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, George Michael и др., а самият Sir Elton John ги избира, за да бъдат част от емблематичната му лайв банда.

Прочетете още