16 години по-късно: Timbaland, Justin Timberlake и Nelly Furtado с нов сингъл – "Keep Going Up"

16 години по-късно: Timbaland, Justin Timberlake и Nelly Furtado с нов сингъл –
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG
1 Септември 2023

През 2007 г. легендарното трио Timbaland, Justin Timberlake и Nelly Furtado пуснаха световния хит "Give It to Me", с който оставиха своята следа в музикалната индустрия. Днес те се завърнаха с новия съвместен сингъл "Keep Going Up!" - вдъхновяващо парче за удовлетворението от успеха въпреки всички негативни мисли и ситуации, които се изпречват на пътя към върха. "Keep Going Up" ще бъде част от предстоящия албум на известния продуцент, чиято премиера е по-късно тази година. С характерната за Timbaland продукция и моментално разпознаваемите вокали на Furtado и Timberlake, парчето ни връща назад във времето, като напомня именно на тяхното емблематично звучене от 2000-те години.

Timbaland пусна песента днес в полунощ с подкрепата на Beatclub - онлайн платформа за създаване на музика, която той съосновава през 2021 г. "Искам да създам малък прозорец на носталгия за това поколение, за да разбере какво е величие", каза той.

21 пъти номиниран за Grammy, 4 от които е спечелил, Timbaland е допринесъл за успеха на редица изпълнители, включително Jay-Z, Ludacris, Aaliyah, SnoopDogg, Beck, Bjork, Madonna, Missy Elliott, Rihanna и много други. Предишните му сътрудничества с Justin Timberlake включват 5 студийни проекта, а за Furtado той продуцира албума "Loose", който ни даде разбиващия сингъл "Promiscuous".

Прочетете още