The Rolling Stones планират британско турне

The Rolling Stones планират британско турне
Снимка: LAUREN HARRIS
9 Ноември 2017

Фронтменът на The Rolling Stones Миг Джагър разкри, че с останалите членове от групата планират британско турне през следващата година.

Той каза пред вестник Sun: "Бяхме разочаровани, че не успяхме да свирим в Обединеното кралство при последното си турне и очакваме с нетърпение да го направим през 2018 г."

Последните големи концерти на легендарната банда в страната бяха през 2013 г., когато рок динозаврите изнесоха два концерта в Хайд Парк в Лондон и взеха участие в пословичния фестивал в Гластънбъри.

22 октомври беше последната дата от мащабното турне на The Rolling Stones, озаглавено "STONES – NO FILTER". Турнето стартира през септември и включваше 13 концерта в големи европейски градове като Хамбург, Мюнхен, Спийлберг, Цюрих, Лука, Барселона, Амстердам, Копенхаген, Дюселдорф, Стокхолм, Арнхем и два концерта в Париж в чисто новата зала "U Arena", която отвори врати за първи път именно за титатине от Stones.
 
Припомняме също че, неотдавна Рони Ууд отбеляза триумфално завръщане на сцената след няколко месеца на битка с рака и каза, че с колегите му са все още пълни с енергия за усилен труд. Той заяви: "Още не сме свършили. Твърде рано е да говоря за "наследството на The Rolling Stones”.

Прочетете още