Сюзън Бойл споделя за албума "A Wonderful World"

Сюзън Бойл споделя за албума
5 Декември 2016

Позната на публиката със своя мощен, спиращ дъха глас и елемент на изненада в своите песни, Сюзън Бойл е сред най-продаваните артисти в световен мащаб. С феноменалните продажби на нейните албуми и рекордни мулти платинени постижения Сюзън, напълно разпродадени турнета във Великобритания и САЩ, и роли във филми – тя извървя дълъг път от сцената на шоуто „Got Talent“ през 2009-та година.

Новият албум на Сюзън, озаглавен ‘A Wonderful World’ излезна на 25-и ноември. В официалната информация за албума, тя споделя:

“Много съм щастлива с новия проект. Нямаше нищо по-хубаво от това да се върна в студиото. Имаше много спекулации през изминалата година, но аз се чувствам страхотно, отново съм на сцена и този албум го доказва.  Исках да запиша песни, които да се слушат от цялото семейство, албум, в който да има за всекиго по нещо."

"Надявам се, че ‘A Wonderful World’ ще остане във времето и хората ще създават спомени с него. Всеки, който ме познава, знае, че съм огромна почитателка на Мадона и възможността да изпея нейния хит „Like A Prayer“ е сред най-вълнуващите моменти в албума. За мен е огромна чест да бъда първият британски изпълнител с дует с Нат Кинг Коул и се надявам, че след седем години – все още мога да изненадвам почитателите си“.

Тагове: НА ФОКУС

Прочетете още