Сюзън Бойл се завръща с нов студиен албум - "A Wonderful World"

Сюзън Бойл се завръща с нов студиен албум -
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music
25 Ноември 2016

Сюзън Бойл, пеещата сензация, която се превърна в международна звезда буквално за една нощ преди седем години, се завръща със седмия си студиен албум. Албумът е  озаглавен ‘A Wonderful World’, излиза на 25-и ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е наличен в http://musicmall.bg.

Сюзън Бойл е първият британски артист, който получава разрешение от наследниците на Нат Кинг Коул, да направи виртуален дует с покойната музикална легенда. Резултатът е изключително вълнуваща версия на стандарта ‘When I Fall In Love’.

‘A Wonderful World’ включва вдъхновяващи интерпретации на популярни песни и хитове като “Like A Prayer” на Мадона, ‘Angels’ на Роби Уилямс, ‘Mull of Kintyre’ на Пол МаКартни и дует с Майкъл Болтън на песента ‘Somewhere Out There’. Албумът е изключителен коледен подарък за феновете на Сюзън Бойл и предстоящите празници.

Албумът ‘A Wonderful World’ е продуциран от Стив Андерсън и записан в Глазгоу, Шотландия. Стив е продуцент и на последния проект на Сюзън Бойл, Нope, и е сред най-успешните и влиятелни продуценти във Великобритания. Той е продуцирал записи на Лайнъл Ричи, Кайли Миноуг, Емели Санде и Уестлайф.

До момента общият брой на продадените копия от шестте й албума (‘I Dreamed a Dream’, ‘The Gift’, ’Someone To Watch Over Me’, ‘Standing Ovation’, ‘Home For Christmas’ и ‘Hope’) възлиза на повече от 23 милиона броя. Проектите й са oглавявали официалните класации за продажби на албуми на повече от 30 държави.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

‘A Wonderful World’ съдържание:

1. What a Wonderful World

2. When I Fall In Love (Virtual duet Nat King Cole)

3. Angels

4. Somewhere Out There (duet with Michael Bolton)

5. I Have A Dream

6. Always On My Mind

7. May You Never Be Alone

8. Mull Of Kintyre

9. Like A Prayer

10. When You Wish Upon A Star

Тагове: Нов албум

Прочетете още