Sting черпи вдъхновение от музиката на децата си

Sting черпи вдъхновение от музиката на децата си
11 Април 2017

Стинг разкри, че когато има нужда от вдъхновение си пуска музиката на децата си, които са музиканти - Елиът Съмнър и Джузеф Стинг.

"Слушам дъщеря си! Дъщеря ми Елиът Съмнър има страхотни поп песни", каза той пред BBC Radio 2 в петък.

26-годишната Елиът, по-известна като вокалистката на "I Blame Coco", записа първия си сингъл през 2014 година, а през 2016 издаде и първия си албум. През нейната кариера гласът й е красил и композиции на музиканти в електронния жанр.

Синът на Стинг, Джоузеф, който е на 40 също свири и дори е бил част от турнетата на баща си с бандата си "Fiction Plane", като подгряваща група.

"Омагьосан съм от факта, тъй като разпознавам част от собственото си ДНК в това, но междувременно и нямам идея от къде идват разликите в писането на текст, композирането... Аз съм наистина горд", изтъкна още Стинг.

Предлагаме ви сингълът "50 000", който е в памет на легендарния изпълнител Принс и е част от най-новия албум на Стинг, “57th & 9th”. Пилотният сингъл от албума е озаглавен "I Can’t Stop Thinking About You" , вторият сингъл е "50,000", а след него изпълнителят пусна и парчето "Petrol Head".

Тагове: НА ФОКУС

Прочетете още