Предстои излизането на автобиографична книга на Боби Браун

Предстои излизането на автобиографична книга на Боби Браун
Снимка: chris gerrard
13 Юни 2016

В автобиографична книга, изпълнена с истории за секс, наркотици и насилие, рап певецът Боби Браун разказва за живота си и за отношенията си с покойната си бивша съпруга Уитни Хюстън. В автобиографията "Всяка малка стъпка", която излиза на книжния пазар на 13 юни, Браун пише за бурния си брак с Уитни Хюстън и за отчуждението си с единствената им дъщеря след развода. Певецът оспорва твърденията на близките на покойната звезда, че той е виновен за проблемите й с наркотиците и отправя упреци към тях, че са му пречили да поддържа връзка с дъщеря си.

Уитни Хюстън почина през 2012 г., а дъщеря им Боби-Кристина - миналата година.

Автобиографичната книга на 47-годишния Боби Браун проследява възхода в кариерата на певеца и браковете му с бившата му съпруга Уитни Хюстън и настоящата - Алиша Етъридж-Браун. В нея са включени и разкази на членове на семейството му и колеги от шоубизнеса, сред които и Кенет "Бейбифейс" Едмъндс. Браун не пести подробности за имиджа си на "лошо момче": многобройни сексуални афери - сред предполагаемите му партньорки са звезди от ранга на Джанет Джексън и Мадона, проблеми с наркотиците, които вече са зад гърба му, проблеми със закона...

Боби твърди още, че Уитни Хюстън също е имала своите забежки с колеги от шоубизнеса, с които е работила. Според него любовник на звездата бил Тупак Шакур.

В отговор на обвиненията на близките на Уитни Хюстън към Боби Браун и опита им да му изградят "престъпна репутация", той на свой ред ги обвинява, като казва: "Трагичната загуба на Уитни и Кристи стана под техния надзор, не под моя".

Прочетете още на http://inews.bg/

Тагове: Книги

Прочетете още