Повечето главни герои от Game of Thrones умират в последния сезон

Повечето главни герои от Game of Thrones умират в последния сезон
14 Март 2018

Ръководни кадри на HBO разкриха любопитни факти, свързани с хитовия сериал Game of Thrones ("Игра на тронове"). На конференция в Израел програмният директор Кейси Блойс и зам.-директорката един от отделите Франческа Орси потвърдиха, че в последния сезон повечето от главните герои ще срещнат смъртта си.

"Присъствах, когато сценаристите ни прочетоха сценария за последния епизод. Беше наистина силен момент. До този момент актьорите не знаеха каква ще бъде съдбата на героите им, а те един по един започнаха да умират", разказва Орси, цитирана от Variety.

Последният осми сезон на Game of Thrones ще се излъчи през 2019 г. Малко по малко, за него започват да се появяват отделни факти. Знае се например, че героинята Мелисандра ще се завърне, а Джон Сноу най-сетне отново ще се види със своя верен приятел Самуел Тарли.



Кейси Блойс и Франческа Орси потвърдиха още, че се работи по spin-off продукции (сериали с отделни герои от Game of Thrones), които "ще оправдаят очакванията на феновете".

Осмият сезон ще съдържа общо шест епизода. Очаква се те бъдат по-дълги от досегашните. Сценаристи са Дейвид Бениоф, Ди Би Уайс, Брайън Когман и Дейв Хил. Снимките на финалните серии започнаха през октомври 2017 и ще продължават до средата на 2018. Краят обаче ще бъде сниман по-късно, за да се избегне евентуално изтичане на последният епизод и информация около него.

Game Of Thrones е абсолютен рекордьор по зрителски интерес със средно 30 млн. зрители пред екраните на серия, така че огромна аудитория ще го очаква с нетърпение през 2019.

Прочетете още