Подробности за новия албум на LARA FABIAN - „CAMOUFLAGE”

Подробности за новия албум на LARA FABIAN - „CAMOUFLAGE”
9 Август 2017

След 20 милиона продадени албума в цял свят и успехът зад последния ѝ платинен албум, издаден на френски - „Ma vie dans la tienne“, Лара Фабиан се завръща на сцената с изцяло англоезичен албум. Албумът носи името на знаковото парче „Camouflage“ и съдържа 12 песни, които носят характерния вокален заряд на звездата в изключителна комбинация с електро поп елементи и класически оркестрални аранжименти. 

„Camouflage“ е създаден между Стокхолм, Лос Анджелис и Брюксел от продуцента с множество награди Moh Denebi и американския текстописец Sharon Vaughn. Дългоочакваната от феновете продукция ще се появи на пазара наесен, а над 40 страни, които са част от световното турне на Лара Фабиан, ще имат удоволствието да ги чуят на живо.

Преди броени дни Лара пусна първи сингъл от новия ѝ 13-и албум. Песента се казва „Growing wings”. Освен това, стартираха и предварителните поръчки на албума, който ще чуем на живо на 27-и март 2018 г. в Зала 1 на НДК. Да, след като миналата година тя плени българската публика, белгийската певица се завръща у нас през пролетта на 2018. На концерта в Зала 1 на НДК, освен новите песни на звездата, ще чуем нейните най-големи хитове като Je T’aime, Je suis Malade, Adagio.

Прочетете още