Подробности за концерта на FOREIGNER в Русе през 2018

Подробности за концерта на FOREIGNER в Русе през 2018
Снимка: Nick Ares
11 Август 2017

Любимата рок банда на няколко поколения българи – FOREIGNER, ще гостува догодина у нас. Феновете им в Русе ще имат щастието да се насладят за пръв път на изпълненията на многобройните им хитове на живо. Концертът ще се състои в зала Булстрад Арена Русе на 8 май 2018 година и се организира от Арена Русе Мениджмънт. Организаторите потвърждават, че техниката, която ще пристигне за шоуто ще бъде на изключително високо ниво.

През настоящата 2017 година Foreigner отбелязват своята 40-годишнина с издаването на двойния CD сет "40", в който логично присъстват 40 песни, записани в периода 1977 – 2017 година.



В албума има и две парчета, записани специално за него - "Give My Life For Love" и нова версия на "I Don’t Want To Live Without You". В момента бандата празнува годишнината си с мащабно турне в САЩ с Cheap Trick и Led Zeppelin Experience на Jason Bonham. Концертната обиколка ще се прехвърли и на нашия континент, а за щастие на многобройните им български фенове Foreigner ще посетят догодина и нашата страна на 8 май в Русе.

С 10 мултиплатинени албума и 16 Топ 30 хита, Foreigner безспорно е една от най-великите и обичани рок банди за всички времена. Те продължават да разпродават турнета и да издават успешни продукции, които вече надминават внушителните 75 милиона продадени копия. Между вечните им хитове, които властват в класациите вече 40 години, са "Juke Box Hero", "Feels Like The First Time", "Urgent", "Hot Blooded", "Cold As Ice", световният номер 1 "I Want To Know What Love Is" и др.

Прочетете още