Пинк добави своята магия към "Алиса в Огледалния свят"

Пинк добави своята магия към
Снимка: Tumblr
18 Април 2016

Пинк ще омае слуха ни с "Just Like Fire"!

Песента просто като бавен пожар ще ни подгони не само към киносалоните, но и ще ни предизвика да я оставим на repeat.  "Алиса в Огледалния свят" e с премиера на 27 май в кината на 3D и IMAX 3D, а “Just Like Fire” ще се появи както във филма, така и в оригиналния саундтрак към него.

Парчето е продукт на съавторство на американската изпълнителка с Макс Мартин, Shellback и Оскар Холтър и е продуцирано специално за филма. По-рано тази година Пинк записа кавър версия на култовата “White Rabbit”, която беше представена в нов ТВ спот .

„Алиса в Огледалния свят“ ще ни въвлече в ново приключение с незабравимите герои на Луис Карол, олицетворени чрез актьорската игра на Джони Деп, Ан Хатауей, Миа Вашиковска, Саша Барон Коен, Рис Иванс, Хелена Бонъм Картър и озвучаващите актьори Алън Рикман, Стивън Фрай, Майкъл Шийн, Тимъти Спол. Или казано по-точно ще видим Лудия шапкар, Белия заек, Чеширския котарак, всезнаещата гъсеница Абсолем, Червената и Бялата кралици и... Времето – получовек, получасовник.

Чрез магическо огледало Алиса се завръща във фантастичния свят на своите приятели - Белиятзаек (Майкъл Шийн), Абсолем (Алън Рикман), Чеширския котарак (Стивън Фрай) и Лудиятшапкар (Джони Деп). Шапкарят е загубил своето Величие и Бялата кралица Мирана (Ан Хатауей) изпраща Алиса в търсене на Хроносферата. Това е магически метален глобус в палата на Великия часовник, който контролира времето. Връщайки се назад във времето, Алиса се натъква на приятели и врагове в различни етапи от живота им и се впуска в опасна надпревара с времето, за да спаси Шапкаря. 

 

Тагове: Кино

Прочетете още