Официално потвърдено: Daniel Craig се завръща като Агент 007

Официално потвърдено: Daniel Craig се завръща като Агент 007
21 Август 2017

Daniel Craig официално потвърди информацията, която се спекулираше от месеци. Той ще се завърне за още един филм в кожата на James Bond. Той сподели новината в „The Late Show” на Stephen Colbert.

В разговора, водещият на вечерното шоу на телевизия CBS притисна актьора заради думите му от 2015-та година: "по-скоро ще счупя това стъкло и ще си срежа вените, отколкото да се завърна в тази роля", но Daniel се оправда, че е дал интервюто, за което става дума, само два дни след края на снимките на "Spectre", когато е бил абсолютно изцеден от снимачния процес. "И вместо да кажа нещо с класа и стил, аз изтърсих абсолютна глупост", критикува се актьорът.

Снимка: www.GlynLowe.com

Daniel Craig обаче каза, че този Bond ще му е за последно. "Мисля, че това е краят. Искам да оставя ролята на висота", добави той. "И нямам търпение." Британецът до последно беше изключително резервиран към идеята за завръщането си.

Yann Demange ще режисира юбилейният 25-ти филм от поредицата за прословутия супер шпионин. Лентата е с работно заглавие „Bond 25” и се очаква да тръгне по световните кино екрани на 8 ноември 2019 г.,

Седем души досега са влизали в образа на най-популярния британски агент: Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy DaltonPierce Brosnan и Daniel Craig, който игра Bond в последните четири филма. Последният - "Spectre", от 2015 г., спечели 880 млн. долара в световния боксофис, а "Skyfall" - 1.1 милиарда долара през 2012.

James Bond е най-дългата поредица в историята на киното.

За любителите на музиката, която съпътства филмите за Агент 007, ето изпълнението на Sam Smith - Writing's On The Wall (Spectre):

Прочетете още