Официално е! АC/DC ще продължат турнето с нов вокалист

Официално е! АC/DC ще продължат турнето с нов вокалист
Снимка: Tumblr
17 Април 2016

Официално е! AC/DC потвърдиха чрез съобщение, че Аксел Роуз ще бъде техен вокалист за оставащите концертни дати от световното турне „Rock Or Bust“! 

"Членовете на AC/DC изказват благодарности на Брайън Джонсън за неговия принос и отдаденост към групата през годините. Пожелаваме му всичко най-добро в борбата с проблемите със слуха, както и в бъдещите начинания.. Тъй като искаме това турне да завърши, както е започнало, разбираме, уважаваме и подкрепяме решението на Брайън да не продължи турнето, за да запази слуха си. Ние силно желаем да изпълним оставащите ни ангажименти към всички, които ни подкрепяха през годините. Щастливи сме, че Aксел Роуз любезно ни предложи подкрепа и помощ в това начинание."

      Първият концерт на Аксел Роуз с AC/DC ще бъде по време на европейската част на турнето - на 7 май в Лисабон. Участията в Европа ще завършат на 12 юни в Орхус, Дания. След това Аксел Роуз ще тръгне на лятно турне с GUNS N' ROSES.

     Междувременно GUNS N' ROSES и AC/DC заздравиха връзката. Ангъс Йънг се появи на сцената на фестивала Коачела, за да изсвири 2 песни с Guns. Вижте:

 

Вижте повече на werock.bg

Тагове: Новина

Прочетете още