Очаквайте саундтрак албум към анимацията на Mariah Carey - "All I Want For Christmas Is You"

Очаквайте саундтрак албум към анимацията на Mariah Carey -
15 Ноември 2017

Саундтрак албумът към предстоящото издание на Марая Кери - "All I Want For Christmas Is You" излиза на 17 ноември (петък) и ще бъде налична във всички дигитални платоформа и на физически носител (CD) в http://musicmall.bg. На 24 ноември е премиерата на едноименния анимационнен филм, продуциран от певицата и озвучен с гласа й. Саундтрак албумът и филмът включват девет коледни песни, от които четири на Марая Кери. Филмът "All I Want For Christmas Is You" ще бъде издаден на Blu-ray™, DVD и дигитален формат от Universal Pictures Home Entertainment.

Специално за албума, Марая Кери записва чисто новия коледен сингъл, озаглавен “Lil Snowman”. В албума са включени още коледните класики на звездата - “Christmas Time Is In The Air Again”, “Miss You Most (At Christmas Time)” и “All I Want For Christmas Is You”. Саундтрак албумът съдържа и кавър версия на “All I Want For Christmas Is You” на популярната тийн актриса Brianna Yde, както и още коледни песни.

Ето и историята на филма: Когато малката Марая (в ролята Yde) вижда кученцето "Принцеса" в зоо-магазин, вече знае какъв подарък иска за Коледа! Но преди нейната коледна мечта да стане реалност, тя трябва да докаже, че е готова да се грижи за него. Ето защо, на малката Марая е поверена грижата за кучето на чичо й - рошавият пакостник Джак или най-непослушното куче на света, както ще се окаже. Джак превръща подготовката за коледните празници за Марая и нейното семейство в неподозирана серия от препятствия и приключения... 

Вдъхновен от евъргрийна и популярната едноименна детска книжка, "Mariah Carey - All I Want for Christmas is You" заедно с музиката и гласа на Марая Кери - ще се превърне сред най-предпочитаните семейни филми за деца и възрастни около Коледните празници.

Прочетете още