Ново видео подгрява феновете за филма „Bohemian Rhapsody“ - „We Will Rock You“

Ново видео подгрява феновете за филма „Bohemian Rhapsody“ - „We Will Rock You“
18 Октомври 2018

С наближаването на премиерата на биографичния филм за Freddie Mercury и Queen „Bohemian Rhapsody“, в официалния канал на групата в YouTube излезе кратък откъс от лентата, свързан със създаването на легендарния хит на Queen „We Will Rock You“ от 1977-а година.

С видеото завесата е повдигната още малко, а феновете на бандата са подгряти за филма. Клипът показва Gwilym Lee (Brian May) да представя на колегите си своята идея за песен, в която да участва и публиката на техните концерти.

Вижте:

Освен Rami Malek в ролята на Freddie и Gwilym Lee като Brian May, в актьорския състав влизат Ben Hardy като Roger Taylor, Joe Mazzello в ролята на John Deacon и Lucy Boynton, която ще се превъплъти в Mary Austin – дългогодишната партньорка на Mercury.

С над 300 млн. продадени звукозаписи, Queen остават една от най-обичаните и велики рок банди на всички времена, чиито славен каталог продължава да вълнува фенове от всички възрасти. Въпреки загубата на Freddie през 1991 г., привържениците на Queen не спират да растат през годините.

„Bohemian Rhapsody“ тръгва по кината на 2 ноември, а саундтракът излиза седмица преди филма, а именно утре – 19 октомври.

Прочетете още