Новини около развода на Брат Пит и Анджелина Джоли

Новини около развода на Брат Пит и Анджелина Джоли
Снимка: tashykamode
4 Октомври 2016

Западните медии съобщиха подробности около бракоразводното дело на Анджелина Джоли и Брад Пит. Стана ясно, че актрисата е получила временно попечителство над шестте им деца.

По - малко от две седмици, след като обявиха развода си двамата постигнаха споразумение за децата си. Споразумението е временно - до 20 октомври и предвижда Брад Пит да премине тестове за дрога и алкохол, макар че подобна проверка даде отрицателен резултат за актьора. Анджелина Джоли засега запазва попечителството над шесте деца на двойката, три от които са осиновени. През първото му посещение при малките, Пит ще бъде придружен от терапевт. Специалистът ще прецени как да се процедира в следващите седмици.

Снимка: candysoda

Припомняме, че 41-годишната Джоли поиска развод, след като обвини съпруга си в агресивно поведение спрямо едно от децата им.

Преди това, на дневен ред се появи материал, публикуван от "Дейли мейл”, от който става ясно, че Анджелина е наела частен детектив, от когото е получила доказателства за изневярата на Брад Пит с актрисата Марион Котияр. Но, Марион категорично отказа това твърдение и заяви, че е щастливо бременна от своя съпруг.

Любимата холивудска двойка на мнозина изглеждаше сякаш ще е заедно завинаги, но уви.

Снимка: eclectic-streetfashion

Снимка: crayswag

Прочетете още