На 15 септември излиза концертният албум от грандиозното турне на Madonna “Rebel Heart Tour”

На 15 септември излиза концертният албум от грандиозното турне на Madonna “Rebel Heart Tour”
12 Септември 2017

Една от най-успешните изпълнителки в историята на поп музиката, Madonna, се завръща с концертен албум от грандиозното турне от 2015 г. – “Rebel Heart Tour”. Премиерата на албума е планирана за 15 септември, 2017 г. Изданието ще излезе и във формат DVD и Blu-Ray с аудио CD с важни акценти и ексклузивни бонус материали. Madonna ще зарадва феновете си и с лайв албум с 22 песни от турнето, който ще излезе в дигитален вариант и на двойно CD.

Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group

Филмът MADONNA: REBEL HEART TOUR и концертният албум обхващат всички периоди от знаменитата музикална кариера на Madonna. Записан е по време на концертите от турнето в цял свят и съдържа лайв изпълнения, задкулисни кадри и неиздавани записи от шоуто в Sydney Qudos Bank Arena в Австралия (2016 г.) Режисьори на филма са Danny B. Tull и Nathan Rissman, с които Madonna е работила успешно и преди. Обложката на концертния албум е дело на Aldo Diaz, който е един от най-големите фенове на певицата.

Турнето “Rebel Heart Tour” е режисирано от Jamie King, а музикалната режисура е дело на Kevin Antunes. Продуцирано от Live Nation Global Touring, мащабната обиколка стартира на 9-ти септември, 2015 г. в Монреал, Канада и за 7 седем месеца преминава през 55 големи града на 4 континента. Турнето включва 82 концерта и специалното фен клуб шоу “Tears Of A Clown” в Мелбърн, Австралия. Равносметката от турнето е 169.8 млн. долара и 1,045,479 зрители, а Madonna е единствената певица с такъв успех от турне.

Вижте трейлър на Rebel Heart Tour:

Прочетете още