Музикалната икона Марая Кери с нова песен “GTFO”

Музикалната икона Марая Кери с нова песен “GTFO”
17 Септември 2018

Музикалната икона, мултиплатинен артист и многократна носителка на наградата Grammy - Маря Кери се завръща с нова песен! Сингълът “GTFO” е специален жест на певицата към нейните почитатели и дава насока за звученето на предстоящия албум, докато излезе официалният сингъл “With You”, планиран за 5-ти октомври. И двата сингъла ще влязат в предстоящия 15-ти студиен албум на певицата (последният проект на звездата излезе през 2014г.). Звездата представи и видеоклипа към песента в канала си във VEVO/YouTube, режисиран от Sarah McColgan (Kelly Clarkson, Charlie XCX).

Благодарение на изключителните си вокални способности, ярка артистичност и неуморна работа, Марая Кери е готова да представи един от най-впечатляващите албуми в нейната невероятна кариера. С премиерата на официалния сингъл “With You” на 5-ти октомври, започва обратното броене до новия албум на звездата!

Марая Кери е сред на успешните изпълнителки на всички времена с повече от 200 милиона продадени албума и 18 #1 Билборд хита, повече от всеки друг солов изпълнител в музикалната история и почти всички написани от нея или в съавторство с други творци. Марая е певица, композитор и продуцент, носител на редица награди Грами, 21 отличия на Американските музикални награди, носител на наградата на Билборд „Артист на десетилетието“, отличена е с наградата „Най-успешна изпълнителка на хилядолетието“ по веме на Световните музикални награди, са само част от отличията в кариерата й до момента. Изключителният й вокален диапазон от 5 октави, композиторски и продуцентски талант, я превръщат в една от музикалните икони на световната сцена.

Прочетете още