Меган Маркъл отказа на покана да присъства на наградите "Еми"

Меган Маркъл отказа на покана да присъства на наградите
10 Август 2018

Бившата американска актриса Меган Маркъл, която през май сключи брак с британския принц Хари е отклонила поканата да присъства на 70-тото юбилейно издание на наградите "Еми", съобщава изданието Sun. Маркъл, която участваше в сериала "Костюмари“, е била поканена от организаторите на церемонията като почетен гост. Поканата е била с цел Маркъл да каже официално "Сбогом" на актьорската си кариера, уточняват от екипа по награждаването.

Меган Маркъл участваше в сериала "Костюмари" от 2011 до 2017 г. При сгодяването си с принц Хари тя оповести, че се отказва от актьорската си кариера, за да се фокусира върху "по-значими каузи."

Снимка: Genevieve

Актрисата с ново амплоа обаче е отклонила любезно поканата. Вероятно причината за отказа на Маркъл е, че присъствието й на подобна проява не съответства на новата й роля като съпруга на кралска особа. Самата Мaркyл също има аристократични задължения. След брака си с принц Хари, тя стана херцогиня на графство Съсекс.

Наградите "Еми" са телевизионният еквивалент на филмовите "Оскар"-и. Тазгодишното юбилейно издание ще се проведе на 17 септември на церемония в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис.

Прочетете още