Mariah Carey също е обвинена в тормоз

Mariah Carey също е обвинена в тормоз
Снимка: celebrityabc
10 Ноември 2017

Бившият телохранител на Mariah Carey смята да заведе дело срещу нея за сексуално посегателство и унижение на човешкото достойнство. 

Бодигардът Michael Anello твърди, че Carey унижавала него и колегите му и ги наричала нацисти, скинхедс и членове на Ку-клукс-клан, а спрямо него упражнявала и сексуален тормоз. За доказателство Anello посочва случай, когато Carey – под предлог, че трябва да бъде пренесен багаж, го поканила в хотелската си стая и била облечена само в "прозрачна роба". Служителят се опитал да си тръгне, но певицата не му позволила и настояла да й помогне с куфарите. Чак след това Anello успял да излезе от стаята като избегнал "всякакъв физически контакт".

Бодигардът е собственик на агенция за охрана, която отговаряла за сигурността на Mariah в периода 2015-17 и в момента адвокатите на Carey преговарят с представители на агенцията за извънсъдебно споразумение за уреждане на повдигнатите обвинения.

47-годишната Mariah Carey е сред най-успешните певици в историята на поп музиката. Тя е носителка на огромен брой награди, включително пет Грами. През август 2015 тя получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Източник: bgnes.com

Прочетете още