Lorde се завръща триумфално с втори студиен албум - "Melodrama"

Lorde се завръща триумфално с втори студиен албум -
16 Юни 2017

Lorde се завръща триумфално с втори студиен албум. Изданието е озаглавено "Melodrama", а денят на световната премиера е 16-ти юни, 2017 г. Всички парчета в албума са композирани от Lorde в родната й страна Нова Зеландия. Изпълнителката споделя, че “Melodrama” съдържа музика за моментите, когато човек остава сам със себе си.
Продуценти на "Melodrama" самата Lorde, Jack Antonoff и Frank Dukes. Записите на песните в албума са направени в апартамента на Jack в легендарното студио Electric Lady Studios в Ню Йорк.

Пилотният сингъл "Greenlight" носи голяма популярност на Lorde в социалните мрежи, след като в първите 24 часа след премиерата си генерира 2 млрд. импресии в Twitter. Официалното видео към парчето е гледано над 72 млн. пъти в официалния канал на изпълнителката в YouTube.

Вторият сингъл от албума излезе на 9-ти март, 2017 г. и е озаглавен "Liability". Официалното аудио в YouTube е слушано близо 8 млн. пъти.
LORDE е изпълнителката на водещата песен от официалния саундтрак на филма “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” - “Yellow Flicker Beat”.

Последното й пътуване до Европа е по покана на семейството на покойния вече певец David Bowie. LORDE е избрана да изпълни трибют към Bowie на церемонията по връчването на престижните музикални награди BRIT AWARDS през 2016 г. Приживе David Bowie описва изпълнителката като "бъдещето на музиката”.

Албумът е наличен за стрийминг и поръчки в дигиталните платформи тук: http://https://lorde.lnk.to/melodrama

Поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук: http://bit.ly/2pVxccZ

Прочетете още