Инцидент преди концерт на Backstreet Boys в САЩ – има ранени

Инцидент преди концерт на Backstreet Boys в САЩ – има ранени
20 Август 2018

Тази година Backstreet Boys отбелязват 25 години от създаването си с нов сингъл и редица концерти в САЩ. Най-малко 14 души бяха ранени и откарани в болница, след като силна буря срути арка на входа курортен комплекс в САЩ, където трябваше да се състои един от концертите на групата, предаде USA Today.

Концертът трябвало да се проведе в комплекса WinStar World Casino and Resort в Тъкървил, Оклахома, но непосредствено преди събитието започнала гръмотевична буря. Организаторите бързо започали да евакуират зрителите, но силни ветрове повалили подпорите на входа на комплекса и цялата конструкция рухнала върху част от зрителите. В момента на инцидента под арката имало над 150 души, съобщава USA Today, а за концерта били продадени около 12 000 билета.

От компанията допълниха, че концертът на Backstreet Boys ще бъде отложен за по-късна дата.

За 25 години, Backstreet Boys се превърнаха в една от най-успешните групи в индустрията и едни от най-влиятелните изпълнители в световната поп музика. С множество #1 сингли, разпродадени турнета по целия свят, безброй награди и постижения, с продажби от над 130 милиона копия от албуми, Backstreet Boys официално са обявени за най-продаваната бой банда на всички времена.

Прочетете още