Голямата сензация Rag'N'Bone Man с предстоящ дебютен албум

Голямата сензация Rag'N'Bone Man с предстоящ дебютен албум
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music
23 Януари 2017

Най-голямата музикална сензация на 2016-та година, Rag’n’Bone Man или Рори Греъм издава своя дебютен албум. Той носи заглавието "Нuman" и излиза на 10 февруари от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Албумът ще бъде издаден в стандартна CD (12 песни съдържание) и делукс CD (19 песни съдържание) версии, и на двойна винилова плоча (2-Vinyl).

Всички версии на албума са налични за предварителни поръчки в musicmall.bg тук: http://bit.ly/2iD9LBC

Студийният проект ще включва синглите ‘Human’, 'Skin' & ‘Wolves. Музикални продуценти на албума са "Тwo Inch Punch", Jonny Coffer и Mark Crew.

Rag'N'Bone Man е тазгодишният победител на критиката на наградите Брит. Официалното видео към дебютния сингъл „Human“ е с близо 100 МИЛИОНА гледания до момента.

Ето, какво казват чуждестранните медии за изпълнителя: 

“Една бъдеща суперзвезда изгрява пред очите ни” – Evening Standard

“Гласът на дълго изгубената блус легенда в съвременната музика” – The Guardian 

“Rag’n’Bone Man е голям във всеки един аспект на това прилагателно, но ако професионалният му път продължи се развива в посоката до момента – един ден може да влезе в отбора на великите” – The Independent

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Феноменалният успех на "Human" по целия свят е резултат от многогодишна работа и усилия от страна на Рори, както е наричан от почитателите си. Той прави първите си музикални стъпки като рап изпълнител на 15 години в родния си град Ъкфийлд (Великобритания). На 19 години с подкрепата на баща си започва да се занимава с блус музика и не след дълго започват първите му изяви в клубовете на града. Rag’n’Bone Man обединява любовта си към хип хоп и блус музиката, за да я развие в нещо по-голямо, когато става част от хип-хоп групата от Брайтън - "The Rum Committee". Като част от този екип, Рори започва да се изявява на ключови сцени и места в Лондон. Той издава мини албумите (ЕР) "Blues Town", "Wolves" и "Disfigured", които му носят бърза популярност в цялата страна и лоялна фен база.

Освен с музиката си, Rag’n’Bone Man е не по-малко впечатляващ и с външния си вид. Едно голямо момче с много татуировки като особено важни за него са две: на дясната ръка думата "соул" и на лявата "фънк".

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

"Human" съдържание:

Стандартна версия:

1. Human

2. Innocent Man

3. Skin

4. Bitter End

5. Be The Man

6. Love You Any Less

7. Odetta

8. Grace

9. Ego

10. Arrow

11. As You Are

12. Die Easy

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Делукс версия:

13. The Fire

14. Fade To Nothing

15. Life In Her Yet

16. Your Way or the Rope

17. Lay My Body Down

18. Wolves

Тагове: Нов албум

Прочетете още