Годишни Музикални Награди 2015 - церемонията тази година с две сцени - в Благоевград и в Бургас

Годишни Музикални Награди 2015 - церемонията тази година с две сцени - в Благоевград и в Бургас
15 Май 2015

Тони Димитрова – с награда „Ана Мария Тонкова“ за БГ Вдъхновение

БГ Радио е не само една от водещите, според последните официални рейтинги, радиостанции в страната, но и институцията, която 14 години дава сцена и ефир на новата и златна българска музика. Годишните Музикални Награди на медията традиционно са най-очакваното събитие от артисти и публика на родната музикална сцена и всяка година БГ Радио успява да събере на една сцена най-ярките и любими изпълнители на България.

За първи път тази година обаче сцените ще бъдат две – една в Благоевград на пл. Георги Измирлиев и една в Летен театър Бургас! Музикалното събитие ще се проведе на 23 май, а НОВА ТВ ще излъчи запис на следващия ден - 24 май - Празника на славянската писменост и култура.

На сцената в Благоевград, освен водещият за първа година Рафи, ще стъпят и любимите артисти на България, за да представят своите нови проекти и за да зарадват публиката с утвърдените си хитове. Очаквайте Б. Т. Р., Жана Бергендорф, Рут, Pavell, Venci Venc‘, Моисей, Дивна, Графа, Михаела Маринова, Михаела Филева, проект Легендите - Константин Цеков, Йордан Караджов, Косьо Марков, Стенли, Любо и Димитър Кърнев и мн. др.  

Жителите на град Бургас ще имат възможност да станат част от най-голямото музикално събитие в страната с един концерт на Тони Димитрова и приятели – Стефан Диомов, Петте сезона, Искрен Пецов, група G.R.A.S., Росен Сеновски и Иван Ченов. На сцената ще бъдат и любими водещи от БГ Радио! Билетите за сцената в Летен Театър Бургас са вече в продажба в мрежата на TicketPro на цени от 7 лв. до 20 лв.

И тази година финалистите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото. Единствената статуетка, която се определя от eкипа на БГ Радио е наградата „Ана Мария Тонкова“ за БГ Вдъхновение и тази година тя отива при Тони Димитрова.

До 22 май на сайта на БГ Радио се провежда и вторият етап гласуването за Годишни Музикални Награди 2015, което ще определи победителите във всяка една от деветте категории. На www.bgradio.bg слушателите вече могат да дадат своя глас за предпочитаните от тях за 2015 изпълнител, клип, текст, албум, видеоклип и песен.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2015 се реализират с подкрепата на община Благоевград, ЗАД Виктория, VIVACOM, Nescafe България, Lenovo, община Бургас, Мall Galleria Burgas и Победа.

Прочетете още