Gipsy Kings с концерт в София на 28 юни

Gipsy Kings с концерт в София на 28 юни
Снимка: Carlos Varela
21 Февруари 2018

Любимата на милиони меломани група Gipsy Kings ще зарадва българската публика с концерт в зала 1 на НДК на 28 юни 2018-а.

Публиката ще може да се потопи във фламенко ритъма и да чуе на живо всички хитове на групата, сред които "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Volare", "Un Amor". Концертът на Кралете на фламенкото у нас е част от новото турне, което стартира тази година с дати в САЩ, преди да се прехвърли на нашия континент.

Концертът на водената от Paco Baliardo група ще започне в 20:00 часа.

Paco Baliardo, водещата фигура в Gipsy Kings в момента, е част от оригиналната група, създадена в южна Франция, с над 18 милиона продадени албума по света и множество престижни награди, между които и Грами. Както останалите си събратя, Paco не чете и не пише музика. Членовете на групата развиват стила си чрез непрестанното свирене на китарите и предаването на наследството от поколенията преди тях. Те самите допринасят с нови елементи към фламенко музиката и я зареждат с горещи емоции. След 25 години по турнета, сега Paco Baliardo повежда за втори път в кариерата си Gipsy Kings по света...

Билети за концерта на Gipsy Kings могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна.

Прочетете още