Ексклузивен клип с Christian и Anastasia от "50 нюанса по-тъмно"

Ексклузивен клип с Christian и Anastasia от
Снимка: imy50shades
2 Февруари 2017

Universal Pictures пуснаха ексклузивен клип от "Петдесет нюанса по-тъмно", в който Christian Grey и Anastasia Steele си прекарват, очевидно много вълнуващо, на среднощна среща. 

Jamie Dornan и Dakota Johnson се завръщат в ролите на Christian Grey и Anastasia Steele във втората част от историята "Петдесет нюанса". Тази лента е изключително очаквана от киноманите и интересът към нея е огромен. Първият филм разби световните класации и донесе повече от 560 милиона долара приходи по целия свят. 

Когато нараненият Christian Grey се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Ana, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат довериe помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Christian се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двойката, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо бъдеще.

Новият филм прави своя дебют броени дни преди Св. Валентин и ни кани да се отдадем на един нюанс по-тъмно.Премиерата в България е на 10 февруари 2017.

Ето я и интригуващата сцена:

Тагове: Кино

Прочетете още