Джесика Бийл е имала предчувствие за брак с Джъстин Тимбърлейк

Джесика Бийл е имала предчувствие за брак с Джъстин Тимбърлейк
Снимка: nowhollywood
19 Януари 2017

Актрисата Джесика Бийл сподели в интервю, че още от началото на връзката си с Джъстин Тимбърлейк е знаела, че някой ден ще бъде негова съпруга.

Снимка: telefilmaddictedforever

Двойката започна да се среща през 2007 година, но Джесика разкри, че в началото "физическата интимност" е отсъствала от връзката им почти през цялото време. Просто по това време Джъстин Тимбърлейк е на върха на кариерата си и има безброй участия и турнета.

"Не можехме да се целунем много дълго време, защото той беше на пътя, но затова пък говорихме по телефона с часове като тийнейджъри", каза актрисата.

Снимка: h0ttestcelebrities

Според нея именно дългите им разговори и чатове са довели до такова задълбочаване на отношенията им. И въпреки първоначалната липса на физическа близост, Джесика е имала предчувствие, че именно Джъстин е "Единственият". Тя дори е споделила предсказанията си със своята продуцентка. Певецът предложи на красивата актриса през декември 2011 година, а година по-късно двамата вече бяха сключили брак. През 2015 г. се роди и първото им дете, което ги накара да преосмислят ангажиментите си. Така те превърнаха в свой приоритет прекарването на време заедно като семейство.

Източник: БГНЕС

Прочетете още