Днес е световната премиера на новия студиен албум на Sheryl Crow

Днес е световната премиера на новия студиен албум на Sheryl Crow
Снимка: truckyeahcountrystars
21 Април 2017

Превърнала се в икона на американска музика, Crow има осем студийни албума, с над 35 милиона продадени копия по целия свят. Седем от тях са влизали в Топ 10, а пет са мултиплатинени. Днес, 21 април е световната премиера на деветия студиен албум на Sheryl Crow, “Be Myself”.

За този албум Crow работи с продуцента, музикант и текстописец Jeff Trott, с когото твори през голяма част от кариерата си. Той е съавтор на много от хитовете й, включително “If It Makes You Happy” и “My Favorite Mistake”.

Снимка: truckyeahcountrystars

За основна цел Crow посочва „да разбера какво накара първите ми песни да се приемат като автентични и оригинални. Така за първи път в живота си седнах и наистина се вслушах в старите си записи. Карах децата на училище, а по пътя наобратно си пусках стари неща. Това ми помогна да си припомня как се чувствах когато започвах кариерата си на артист. Целта не беше да се повтарям, а да си направя равносметка откъде съм тръгнала и къде ще ме отведе тази музика сега.”

Снимка: truckyeahcountrystars

„Другото нещо, което прави записа специален за мен, е това, че е наистина актуален. Заради всичко, което се случи по света, и особено в Щатите миналото лято, започнах да изпитвам нуждата да пиша.” Crow и Trott се съгласяват да включат стария си приятел Tchad Blake да събере и миксира звукозаписните сесии, въпреки че не са работили заедно от 18 години. „И създадохме доста добри мелодии, носещи звученето на старата Sheryl Crow.” 

“Be Myself” прилича на всеки от предишните й записи: обмислен и откровен. Също така е и различен, показващ едно противоречиво движение – поглед към света днес, задвижван от енергията, която първо постави Crow и музиката й в центъра на вниманието.

Траклист:

1.“Alone In The Dark”

2. “Halfway There”

3. “Long Way Back”

4. “Be Myself”

5. “Roller Skate”

6. “Love Will Save The Day”

7. “Strangers Again”

8. “Rest Of Me”

9. “Heartbeat Away”

10. “Grow Up”

11. “Woo Woo”

Тагове: Нов албум

Прочетете още