Чуйте новият трак на James Arthur

Чуйте новият трак на James Arthur
Снимка: 501beards
7 Октомври 2016

След успеха му в телевизионния формат „Х Фактор“ през 2012-та година, Джеймс Артър стана изключително популярен не само във Великобритания. 28 годишният британец днес е познат в цял свят. Но пътят до славата е доста трънлив и труден за младата звезда. Майка му е англичанка, работила е като модел. Баща му е шотландец, по професия шофьор, но дълги години се изявява като джиджей и барабанист. Родителите му се разделят, когато Джеймс е на една година и не общуват в продължение на цели 20 години. За първи път си проговарят, когато Джеймс се явява за кастинг в деветото издание на телевизионния формат „Х Фактор“, за да подкрепят сина си. Междувременно Джеймс живее в Бахрейн с новото семейство на майка си, но когато е на четиринадесет години майка му се развежда и той заедно с трите си сестри се прибира в Англия.

Снимка: lifeless-but-livingg

Започва да живее самостоятелно и трудно до момента, в който шансът и късметът го изстрелват в звездна орбита и го превръщат в знаменитост. През ноември 2013 година певецът издаде дебютния си албум, носещ неговото име. Той бе разпродаден в над 2,5 милиона копия, зае втора позиция в Обединеното Кралство и в Ирландия. Следват изключително много успехи за Джеймс, той печели награда след награда и оглавява множество класации. Във всяко едно изпълнение личи мощния му талант. Той има свой собствен стил…

Чуйте новият трак на James Arthur - Sermon. Песента е от предстоящия, втори албум на Джеймс - "Back from the Edge", който се очаква да излезе на 28-ми октомври.

Тагове: Нова песен

Прочетете още