Cher получи отличието „икона” на Billboard Music Awards 2017

Cher получи отличието „икона” на Billboard Music Awards 2017
Снимка: lamb83
23 Май 2017

Шер получи наградата Billboard Icon Award. Цялата публика стана на крака в чест на Шер, когато тя излезе на сцената за да получи своята награда. "Исках да се занимавам с това, което работя, откакто бях 4-годишна, и вече го правя 53 години.", каза певицата. Освен това Шер благодари на майка си и на всички, с които е работила през годините. Наградата й бе връчена от Гуен Стефани, която я нарече "истинското определение за икона".



Преди да приеме наградата, Шер изпя един от най-големите си хитове "Believe", като за своето изпълнение тя бе с изключително атрактивен тоалет. Разбира се, тя го направи в неповторимия си стил, облечен в бяла перука с розови връхчета, рокля, изработена от блестяща сребърна тъкан, подчертана от сърцевидни палитри и сребърни ботуши.

Снимка: triponbroknbeats

С повече от 100 милиона албума, продадени в световен мащаб и номер едно на всяко десетилетие от 60-те до 2010-те (да не говорим, тя беше първият изпълнител, който имаше номер едно сингъл в класацията на Billboard за всяко десетилетие) Cher със сигурност е спечелила такава чест.

Прочетете още