Bradley Cooper и Clint Eastwood отново обединяват сили за филма "The Mule"

Bradley Cooper и Clint Eastwood отново обединяват сили за филма
Снимка: www.youtube.com
23 Май 2018

Дойде новината, че Брадли Купър и легендарният актьор и режисьор Клинт Истууд, който към днешна дата е на 87 години ще си партнират за нов проект, озаглавен "The Mule" ("Мулето"), съобщи Hollywood Reporter. Истууд ще режисира Купър и за радост на киноманите ще му партнира пред камерата.

"The Mule" ще разкаже историята на Ърл Стоун (Истууд) – разорен, самотен и изправен пред фалит на бизнеса си. Отчаян за пари, той се решава да осъществи на пръв поглед лесна поръчка за превоз, но както подсказва и заглавието, нещата се омотават и Ърл се оказва трафикант на наркотици за мексиканския картел и влиза в полезрението на агента от DEA (Службата за борба с наркотиците) Колин Бейтс (Купър).

Включването в екипа на Купър ще събере отново двамата, които работиха заедно в лентата "Американски снайперист" (American Sniper) - военната драма, за главната роля в която Купър беше номиниран за награда "Оскар" за "Най-добър актьор", а Истууд за "Най-добър филм". Лентата не получи приз в основните категории, но спечели наградата на филмовата академия на САЩ за "Най-добър звуков монтаж" през 2015 година и реализира 547 милиона долара приходи.

Прочетете още