Boyzone издават последния за кариерата си албум "Thank You & Goodnight" на 16 ноември

Boyzone издават последния за кариерата си албум
19 Юни 2018

След 6 номер едно сингъла, 5 номер едно албума във Великобритания и 25 години заедно, емблематичната група Boyzone ще издаде последния за кариерата си албум "Thank You & Goodnight" на 16-ти ноември. Освен това бандата обяви и детайлите по предстоящото си последно турне във Великобритания и Ирландия, което ще започне през януари. 

Ето какво казаха Ronan, Keith, Mikey и Shane: "Когато започнахме като петима младежи от северен Дъблин, нетърпеливи да се изправим пред света, никога не сме си представяли, че все още ще имаме армия от фенове 25 години по-късно. Но това, което последва беше сбъдване на мечти. Свирихме на стадиони и арени в целия свят, издадохме 6 албума и почти 2 дузини хитове. Трудно е да се опише с думи подкрепата, която получаваме от феновете си през цялото това време. Без тази подкрепа, не бихме могли да постигнем това, което имаме, за което сме безкрайно благодарни. Имахме и някои трудности, разбира се. Загубата на Stephen остави белези, които групата ще носи завинаги. Получихме много подкрепящи писма от феновете, които ни помогнаха да преминем през тези мрачни времена. Stephen ни беше брат и винаги ще бъде в сърцето на Boyzone.

25 години е много дълъг период. Вече не сме момчета, и смятаме, че е време да сложим края на Boyzone. Този ноември ще издадем последния си албум Thank You & Goodnight. Записали сме 12 чисто нови парчета, и се надяваме, че ще се забавлявате докато ги слушате, така както ние се забавлявахме докато ги правехме."  

Групата представи водещото парче от албума - “I Can Dream”, с което отдава почит на Stephen Gately. Вижте текстовото видео към песента:

В "Thank You & Goodnight" Boyzone си сътрудничат с някои много специални текстописци като Ed Sheeran ("Because") и Gary Barlow ("Love"). Продуценти на албума са Toby Scott от Xenomania, John Shanks (Take That, Westlife), младите шведски майстори на хитове Goldfingers и Steve Soloman (James Arthur, Jason Mraz).

Албумът Thank You & Goodnight на Boyzone ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Прочетете още