Бен Афлек: "Искам да живея пълноценно и да бъда най-добрият баща"

Бен Афлек:
Снимка: bensaffleckk
16 Март 2017

44-годишният актьор Бен Афлек разкри чрез публикация във "Фейсбук", че доскоро е страдал от алкохолизъм, но е завършил курс на лечение за алкохолна зависимост.

В емоционално съобщение към феновете си в социалната мрежа той сподели още, че мотивацията му да се пребори с пороците са били децата и съпругата му Дженифър Гарнър, с която той наскоро се събра отново. Двамата имат 3 деца – Вайлет (11), Серафина (8) и Самюел (8), в името на които се опитват да запазят добри отношения и дори се заговори, че ще дадат втори шанс на брака си.

"Искам да живея живота си по най-добрия възможен начин и да бъда най-добрия баща на света. Искам децата ми да знаят, че не е срамно да поискаш помощ, когато се нуждаеш от нея, както и да бъдеш източника на сила за всички, които изпитват страх от първата крачка. Щастлив съм, че имам любовта на семейството си, приятелите, включително и на партньорката ми Джен, която винаги ме е подкрепяла и се е грижила за децата ни, докато докато аз се борех със зависимостта си. Това е една от първите стъпки към едно пълно възстановяване", написа актьорът.

Снимка: bob-belcher

Това не е първият престой на звездата в рехабилитационна клиника. Когато беше на 28 години актьорът посети такава в Малибу (мястото, където са лекували зависимост Линдзи Лоън, Чарли Шийн, Робърт Дауни Джуниър, Бритни Спиърс).

Прочетете още