Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат

Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат
Снимка: enews
21 Септември 2016

Тази новина разклати доверието на милиони хора в брака! Най-обичаната холивудска двойка, се разделя!

Снимка: harpersbazaar

Двамата минаха през олтара на 23 август 2014 година, запазвайки в тайна както плановете за събитието, така и самата церемония, състояла се в частно имение във Франция. Децата на г-н и г-жа Пит бяха главни действащи лица в официална част от церемонията, а списъкът с гости включваше само имена на близки роднини и приятели на двойката. Новината за бракосъчетанието им бе оповестена публично от представители на двойката пет дни по-късно.

Снимка: fangirlnovel

Брат Пит коментира: "Дълбоко съм натъжен, но в момента е най-важно благополучието на децата ни. Моля медиите да не ги безпокоят в това сложно време.“ 

Новината за развода измести вниманието от предстоящите избори в САЩ. Според официалното съобщение, причината за раздялата на холивудската двойка са „непреодолими разногласия“.

Медиите представят различни версии за развода на двойката. Според някои от тях актрисата е недоволна как Брад Пит се справя с родителските си задължения. Семейството има три осиновени деца и три биологични. Анджелина е поискала да бъде единствен попечител на шестте им деца, а баща им да има право да ги посещава през почивните дни. Освен това, тя не искала издръжка за отглеждането им. 

Снимка: der-jaguard

Според други слухове, Анджелина е наела частен детектив и хванала съпруга си в изневяра с френската актриса, носителка на „Оскар“, Marion Cotillard, с която си партнира в новия филм „Съюзници“. По ирония на съдбата, последният проект на Джоли и Пит разказва за двойка, която се разделя.

Снимка: theplaylistfilm

Котийар, която е омъжена щастливо за актьора Гийом Кане, заяви, че е втрещена от тези писания, отбелязва Дейли Мейл.

Снимка: analilyamirpour

Анджелина е наела за адвокат Лаура Васер, която я разведе и с предишния й съпруг Били Боб Торнтън през 2003 г. Лос Анджелис таймс и Венити феър я наричат „Кралицата на разводите“. 46-годишната адвокатка, завършила „Бъркли“, е експерт по разтрогването на бракове в Холивуд. Сред клиентите й са Марая Кери, Кристина Агилера, Кийфър Съдърланд, Хайди Клум, Бритни Спиърс. Говори се, че хонорарът й на час е 600 долара. Тя е уреждала цивилизованата раздяла на бременната от друг Ким Кардашиян и предишния й съпруг Крис Хъмфрис, както и деликатните отношения между Мелани Грифит и Антонио Бандерас. До услугите й е прибегнала и Мария Шрайвър през 2011 заради забежка на бившия губернатор Арнолд Шварценегър, от която се оказало, че има 15-годишен незаконен син. Това му струваше 150 млн. долара. Същата адвокатка спечели 300 млн. долара за Робин Мур при развода й с Мел Гибсън.

Прочетете още