Анджелина Джоли: "Ние сме и завинаги ще бъдем семейство"

Анджелина Джоли:
Снимка: sweetjoliee
21 Февруари 2017

Анджелина Джоли говори и споделя за първи път в общественото пространство за отношенията си с Брад Пит. Новината за раздялата на звездната двойка дойде на бял свят през септември 2016, когато Джоли подаде молба за развод, след 12-годишна връзка с актьора и досега тя не коментира ситуацията.

По време на интервю за Би Би Си, Анджелина каза, че независимо от тежкия си развод с Брад Пит те винаги ще останат едно семейство. Въпреки че двамата поеха по различен път се надява, че след преживяното ще станат по-силни.

Снимка: bardilu

„Не искам да казвам много за това, освен, че беше много труден период. Ние сме и завинаги ще бъдем семейство. Боря се с това да намеря начин, по който някак си да ни направя по силни и по-близки“, заяви звездата. Ще преминем през това и се надявам да станем по-силно семейство“, добавя още Джоли.

Тя също така заяви, че в момента фокус в нейния живот са децата и начин, по който те могат да се справят със ситуацията.

В момента Анджелина се намира в Камбоджа, където представя новия си филм „First They Killed My Father“ заедно с децата си – Мадокс на 15, Шайло на 10, Пакс на 13, Захара на 12 и осемгодишните близнаци Вивиан и Кнокс.

Прочетете още